Konferens utanför Umeå - Välkomna till Spiran Sikeå!

Konferens utanför Umeå

Har du företag i Umeå eller Skellefteå och planerar att ta med kollegorna på konferens i ert närområde? Då har du kommit helt rätt. Man behöver inte åka långt för att hitta till oss!

Spiran Sikeå har flera olika lokaler i en gemytlig miljö att erbjuda för företag som önskar hålla konferens utanför Umeå. Vi kan även erbjuda er fika och god hemlagad husmanskost, men också boende för en mindre skara under er vistelse om så önskas. Spiran är en perfekt plats för avkopplande möten i en mysig atmosfär, och inte minst tack vare vårt praktiska läge vid E4:an i Sikeå, vilket gör vår konferensanläggning nära för företag i och utanför Umeå och Skellefteå. Vill du veta mer om oss eller boka våra lokaler för er konferens, så kan du läsa mer om våra konferenslokaler nedan eller kontakta oss direkt via telefon.

Boka konferens utanför Umeå

När du bokar din konferens hos oss kan du välja mellan våra fem konferenslokaler som rymmer sällskap upp mot 100 deltagare:

  • Salongen – med 150 kvm är Salongen vår största möteslokal och rekommenderas för konferenser med sällskap mellan 20 – 100 personer.
  • Mässen – i Mässen serveras lunch och vi kan även ordna med skolsittning för omkring 20 – 50 personer.
  • Fikarummet – en av våra mindre möteslokaler som passar konferenser för upp mot 25 personer
  • Vardagsrummet – här rekommenderar vi sammanträden med 4 – 20 personer.
  • Lilla vardagsrummet – vår minsta lokal och passar bäst för möten mellan 4 – 12 personer.

Välkommen!