Konferens Västerbotten - Kontakta oss - Välkommen till Spiran Sikeå

Konferens Västerbotten

Var ska ni på ert företag ta vägen på nästa konferens? Boka någon av våra fina konferenslokaler i gemytlig miljö i Västerbotten. Hos oss finns fem olika men lika trevliga konferenslokaler för företag på konferens i Västerbotten. Vi ordnar naturligtvis med förtäring från vår restaurang under er vistelse hos oss och om ni så önskar finns också möjlighet att boka logi i begränsad skara på anläggningen.

Vill du veta mer de lokaler vi erbjuder för konferens, läs mer nedan eller kontakta oss per telefon, så hjälper vi dig att göra en bokning!

Konferens i Västerbotten – Hemtrevliga konferenslokaler

Här kan du känna dig som hemma när du är på konferens.

Vårt största lokal är Salongen som med sina 150 kvm lätt kan ta sig an en konferens upp till 100 personer. Näst i storleksordningen har vi Mässen. Där serveras hemlagad husmanskost till lunch, bland annat med klassiska rätter från Västerbotten. I Mässen vi kan även ordna med skolsittning för omkring 20 – 50 personer. Våra mindre konferenslokaler är Fikarummet för upp till 25 personer och i Vardagsrummet med sin sköna miljö rekommenderar vi sammanträden mellan 4 – 20 personer.

Vår minsta lokal heter Lilla vardagsrummet och passar bäst för möten i sällskap upp mot 12 personer.

Som ni ser har något för både den stora och lilla konferensen i Västerbotten, så kontakta oss redan i dag på telefon om för att säkra plats för er konferens hos Spiran i Västerbotten. Välkommen!