Logi i Västerbotten - Hotell Robertsfors - Välkommen till Spiran Sikeå

Logi Västerbotten

Är du på jakt efter mysig logi i Västerbotten? Spiran är ett hotell i Robertsfors som erbjuder en trevlig och gemytlig stämning med personligt inredda rum som är praktiskt beläget i anslutning till E4:an i Sikeå. Här kan du boka möten, konferens med jobbet, logi på resan med familjen i Västerbotten eller komma in för en spontan lunch i vår mysiga restaurang. Vill du veta mer om oss eller boka logi kan du se våra rum nedan och kontakta oss direkt via telefon.

Hemtrevligt hotell i Robertsfors med bra service

Vi erbjuder hemtrevlig logi i Västerbotten med bra, snabb service för privatpersoner och företag på konferens. Vi har ett praktiskt läge precis intill motorvägen och egen restaurang som serverar god hemlagad mat till våra gäster. När du bokar kan du på hotellet i Robertsfors välja mellan fyra personligt inredda rum, både enkel- och dubbelrum med totalt sex bäddar till ett bra pris. Alla rum har egen dusch och toalett och ett av rummen är handikappanpassat.

Varför besöka Västerbotten?

Här finns något för alla! Västerbotten är Sveriges till ytan näst största län – lika stort som Danmark och här finns en vild och fri natur som inbjuder till aktiviteter under såväl sommar som vinter. Men det kanske mest lockande är den gastronomiska upplevelsen med lokala råvaror som älg, hjortron och så klart den världskända västerbottenosten som sätter guldkant på tillvaron. På Spiran hotell i Robertsfors erbjuder vi en hemtrevlig atmosfär med både logi och förtäring. Kontakta oss för mer information eller ring oss direkt med din boka logi i vackra Västerbotten.